Posted by : Medical Pharmacy Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014


Γραφείο:
Κυψέλης 99, 11361, Αττική - Κυψέλη
Τηλ.: 210 8811135
Fax: 2108811135
Email: takisfragos@gmail.com

Πληροφορίες

Το φαρμακείο Φράγκος Τάκης βρίσκεται στην οδό Κυψέλης 99 (Πλατεία Κυψέλης) από το 2009, στην ίδια θέση και διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία του φαρμακείου Πελεγρίνη που έδρευε στον ίδιο χώρο για περισσότερο από 2 δεκαετίες.
Δίνοντας έμφαση στην επιστημονική υπόσταση του φαρμακείου, το προσωπικό μας εξειδικεύεται στην ορθή χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, στην παρασκευή ομοιοπαθητικών και γαληνικών σκευασμάτων, στην κατάλληλη εφαρμογή δερμοκαλλυντικών προϊόντων και ορθοπεδικών ειδών.
Ο διευθύνων το φαρμακείο Φράγκος Τάκης είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Master στην Παραγωγή και τον Έλεγχο Φαρμακευτικών Ενώσεων, με ιδιαίτερη ενασχόληση με την αθλητική και κλινική διατροφή, την ομοιοπαθητική/ομοτοξικολογία και την φαρμακευτική προσέγγιση δερματολογικών προβλημάτων.
Η επί χρόνια συνεργασία μας με αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εταιρίες του φαρμακευτικού χώρου μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα επιλογών που καλύπτει όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Ενδεικτικά στο χώρο μας διατίθενται προϊόντα των εταιριών:
Lierac, Apivita, Korres, Power Health, Coverderm, Froika, Frezyderm, Vichy, La Roche Posay, Avene, Microlife, Omron, Lamberts, Solgar, Life Extension, Doctor's Formulas, Caudalie, Now Foods και μεγάλη ποικιλία άλλων προϊόντων.

Μόνιμες προσφορές:
Apivita -20%
Korres -20%
Lierac -20%
Power Health -20%
Vichy -20%
Coverderm -20%
Froika -30%

- Copyright © Medical Pharmacy - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -