Posted by : Medical Pharmacy Δευτέρα 14 Απριλίου 2014



Ο ιστότοπος pharmagalaxy.gr είναι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που δραστηριοποιείται πάνω στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Σκοπός του pharmagalaxy.gr είναι η άμεση και εύκολη πρόσβαση στη μεγάλη γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς που προσφέρουμε σε ασύγκριτες τιμές.

Στόχος μας είναι η έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, για αυτό και το προσωπικό μας ενημερώνεται διαρκώς πάνω στις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, περιμένοντας να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σε κάθε μας επικοινωνία. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Ποιοι είμαστε
Πίσω από τη σελίδα του Pharmagalaxy βρίσκεται το φαρμακείο της Μαρίας Κ. Δημότση, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί στη Λαμία από το 2002 έναντι του Γενικού Νοσοκομείου. Από τον Αύγουστου του 2011 με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας μεταφερθήκαμε λίγα μέτρα πριν από την είσοδο του Νοσοκομείου σε ένα νέο και σύγχρονο φαρμακείο.

ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00-22:00

Σάββατο: 8:30-14:00


Pharmagalaxy.gr Οικισμός Ταράτσας, 35100, Λαμία Τ. 22310 33633


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

- Αντιηλιακά -40%
- Αδυνατιστικά  έως -35%
- Korres -30%
- Apivita -30%
- La Roche Posay έως -30%
η σειρά EFFACLAR της La Roche posay -35%  (όλο τον Απρίλιο) 


















- Copyright © Medical Pharmacy - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -